luni, 25 februarie 2013

Noi aparitii in domeniul camerelor video

Camerele video dotate cu sistem de operare Android nu sunt tocmai noi. Samsung este o prezenta puternica pe piata aparatelor de fotografiat digitale, dar si un puternic competitor pe piata telefoanelor inteligente dotate cu sistem de operare Android. Astfel, un aparat foto digital, cu sistem de operare Android a fost lansat in cadrul IFA 2012.

samsung galaxy
Aparatul foto de la Samsung, model Galaxy este un aparat digital, de tip point-and-shoot (identifica si declanseaza), in carcasa de telefon inteligent dotat cu Android. Astfel, Galaxy devine primul “aparat foto inteligent” – smart camera. Fiind un dispozitiv conectat, Galaxy se concentreaza pe distributia mai usoara a fotografiilor, asa ca s-au dus zilele in care fotografiile trebuiau descarcate intr-un computer inainte de a fi distribuite pe retelele sociale, de exemplu. Desigur ca si cu un telefon inteligent puteti face acelasi lucru, numai ca un aparat de fotografiat digital are optica mai buna si posibilitate de a prelucra imaginile, iar fotografiile pot fi incarcate fie wireless fie cu ajutorul retelei 3G sau 4G, incorporate. “Comunicarea prinde viata, imaginile sunt de calitate superioara, iar distributia se poate face de oriunde, in orice moment”, spune J.K. Shin, director de comunicare in cadrul Samsung Electronics.

Ecranul in sine are o densitate a pixelilor de 308 ppi, un ecran mare, de 4.8 inch, cu posibilitate de a edita imaginile la nivel basic, de a controla si de a eticheta imaginile. Fiind dispozitiv Android, aparatul vine cu Google Apps deja instalat, cu harti, cont de gmail, carti, filme, cont de google+, YouTube, Google Talk si sistem de navigare.

Camera foto vine cu un numar de 35 caracteristici preinstalate, prin intermediul Wizard Foto, care permite modificari ale unor detalii de mare precizie, direct de pe ecranul tactil al camerei. Expertul preinstalat ofera, de asemenea, si posibilitatea de editare video direct de pe interfata camerei inteligente.

Pentru mai multe informatii si alte noi aparitii in domeniul camerelor video, contactati Marcus Electronics.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu