vineri, 19 octombrie 2012

Cum sa feresti aparatul foto

Suntem specializati pe reparatii electronice, lucram in domeniu de ani de zile, iar echipa noastra se specializeaza permanent. Ne pricepem sa reparam orice tip de aparat foto clasic, pe film, dar si digitale, de ultima generatie. Gama noastra de servicii acopera camere foto analogice si digitale, aparate foto compacte, reflexe, dar si obiective pentru acestea. Marcile de care ne ocupam sunt: AGFA, Benq, Canon, Casio, Fuji, HP, Kodak, Konica Minolta, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Ricoh, Samsung, Sony, dar si marci mai putin renumite.

Reparatii camere foto
Service-ul nostru se afla in Bucuresti, dar daca locuiti in provincie, asteptam produsele voastre prin Posta Romana sau prin curier rapid, le reparam si le trimitem inapoi prin aceeasi metoda. Dvs. veti suporta cheltuielile, dar garantam ca rezultatul final va merita. In caz ca alegeti aceasta optiune, va rugam sa va asigurati ca ati impachetat corespunzator aparatul foto pentru a nu suporta socuri si stricaciuni pe perioada transportului.

Totusi, pentru a nu avea nevoie de serviciile noastre, va recomandam sa incercati sa feriti aparatul foto de condens, de socuri mecanice ce pot aparea, de descarcari electrostatice posibile, de eventuale campuri magnetice intense, feriti-l de praf, dar mai ales de nisip. In caz ca a suferit o cazatura si zoom-ul era deschis, nu incercati sa fortati grupul de lentile. Feriti camera foto de diferente mai de temperatura, nu folositi aparatul imediat ce ati intrat in casa, dupa ce ati fost la zapada. Nici camerele cu umiditate mare, cum ar fi baile si bucatariile nu ar trebui sa constituie decoruri permanente pentru fotografiile voastre digitale.

Daca ati ajuns la noi, va garantam reparatia aparatului foto in cel mai scurt timp posibil, cu piese de cea mai buna calitate. Reparatiile efectuate de firma noastra sunt garantate pana la 24 luni, in functie de componentele folosite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu